คณะศิลปศาสตร์ มอบเงินสนับสนุนเพื่อใช้ในการจัดหาของขวัญเนื่องในวันเด็กแห่งชาติ ประจำปี 2567

วันที่ 4 มกราคม 2567 คณะศิลปศาสตร์ นำโดยอาจารย์ ดร.พิมพนิต คอนดี ผู้ช่วยคณบดีฝ่ายกิจการนักศึกษาและกิจกรรมพิเศษ เป็นผู้แทนคณะฯ มอบสิ่งของและเงินสนับสนุนเพื่อใช้ในการจัดหาของขวัญเนื่องในวันเด็กแห่งชาติ ประจำปี พ.ศ. 2567 แก่โรงเรียนวัดสาลวัน ตำบลศาลายา อำเภอพุทธมณฑล จังหวัดนครปฐม โดยมีคุณณพัชกรณ์ เลิศชำนาญสวน รักษาการแทนผู้อำนวยการโรงเรียนวัดสาลวัน และครูไกรสร ออมสิน เป็นผู้แทนรับมอบ

The Faculty of Liberal Arts provides financial support for gifts in celebration of National Children’s Day 2024.
On 4 January 2024, the Faculty of Arts, led by Pimphanit Kondi, Ph.D., Assistant Dean for Student Affairs and Special Activities, represented the faculty in presenting gifts and financial support to Sala Wan School, located in Sala Ya, Phutthamonthon, Nakhon Pathom, on the occasion of National Children’s Day 2024. The gifts and support were accepted by Ms. Naphatchakorn Lertchamnansuan, the acting school director, and Mr. Kraisorn Omsin on behalf of the school.